2014. május 12., hétfő

Sikerrel zárult a TeSzedd akció

A kedvező időjárást kihasználva szombaton lebonyolítottuk a hetek óta szerveződő, várva várt
nagytakarítást. Első körben a 3 éve indult bányarehabilitáció során összegyűlt szeméthalmot hordtuk át az FKF által rendelkezésünkre bocsátott konténerbe, majd a felfelé vezető földút környékén raktunk rendet. Munkánkat a FŐKERT vezérigazgatója valamint a Főpolgármesteri Hivatal dolgozói segítették. Senki sem kímélte magát!

https://plus.google.com/u/0/photos/106194526169274425856/albums/6012463936882407137
  A vendégcsapat versenyzője akcióban / Fotók: Jánosi Dóra
A képre kattintva galéria nyílik!

Fergeteges iramban pusztították a szeméthalmokat és igazán kiérdemelték az általunk cserébe fölajánlott örömmászást. A sziklákon is szívósan és sikerrel küzdöttek – mindenkinek összejött egy top! Tóth Gábornak és Barnaföldi „Gusty” Gergelynek köszönjük a lebonyolításban nyújtott segítséget!


A Főpolgármesteri Hivatal munkatársai
Fotó: Tóth Gábor

A kifejezetten a mászók számára meghirdetett, délután három órakor induló akció során a még rejtőzködő kamionponyvákat cibáltuk elő, majd cirill feliratos cementes zsákok és más érdekességek eltávolításával zártuk a sort.

 A mászók lelkiismerete: Boldogh Tamás
 Fotó: Jánosi Dóra

Napnyugtára összejött 20 db TeSzedd-es zsák és színültig telt a nagy konténer. Mindezért az elismerés idén egyértelműen a Főpolgármesteri Hivatal csapatát illeti, hiszen a mászók jóformán labdába sem rúgtak – tisztelet a kivételnek! Reméljük legközelebb ők is nagyobb számban szállnak le a sziklafal felhőbe vesző ormairól és fölveszik a kesztyűt – mert összegyűjteni való szemét maradt még bőven a Kis-Sváb-hegyen!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.